Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
netko nas se sjetio

Ovo su ravnatelji najboljih 15 gradskih osnovnih škola

Ravnatelji škola
Foto: Anto Magzan/Pixsell
1/2
04.02.2014.
u 10:30

Škole čiji su učenici u 2013. postigli najveće uspjehe na svim razinama natjecanja dobile prijenosno računalo i televizor. I učenici Škole u bolnici u Klaićevoj dobit će osam tableta za kvalitetniju nastavu, za što se izborila ravnateljica Lidija Sosa

Ravnatelje 15 najuspješnijih osnovnih škola u Zagrebu primio je gradonačelnik Milan Bandić. Riječ je o školama koje zbog svojih nadarenih učenika kontinuirano osvajaju nagrade na županijskim, državnim i međunarodnim natjecanjima u matematici, hrvatskom i stranim jezicima, informatici, astronomiji, zemljopisu, povijesti... ali i šahu i zborskim natjecanjima. No učeničkog uspjeha ne bi bilo bez podrške profesora.

– Ravnatelji i profesori iznimno cijene što nas se netko sjetio. Trudimo se svake godine biti bolji i predano raditi svoj posao – rekla je ravnateljica OŠ Dragutina Domjanića iz Gajnica Josipa Šmaguc koja školu vodi 27 godina.

Svaka od 15 najuspješnijih škola na dar je dobila prijenosno računalo i televizor, za što je Grad izdvojio 82,5 tisuće kuna. Osam tableta dobit će i učenici Škole u bolnici kojih godišnje u prosjeku bude oko 1700, za što se izborila ravnateljica OŠ Izidora Kršnjavog Lidija Sosa Šimenc.

>>Preporuke Ministarstva - koja će zanimanja omogućiti brže zapošljavanje

Komentara 2

DH
dalibor.hren
17:05 04.02.2014.

Kakve veze imaju ravnatelji? Zaslužni su učenici i njihovi mentori!

LI
liliZG
14:51 04.02.2014.

da se radi popis največih drparoša, pardon ravnatelja poduzetnika, naša škola bi bila na vrhu zagrebačkog popisa...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije